Bleeding

Hi semua, sorry kalau gambar tak berapa elok utk di share. Sy skrg tgh pregnant 7 weeks 4 days tiba2 ade bleeding camni kat panties. Adakah ia normal? TQ

Bleeding
24 Balas

2hr lepas sy pun sama ada bleeding sampai skg pun masi bleeding, jump doctor suruh dtg blk nnt umur kandungan 8 minggu, masa bleeding umur kandungan 6mingg 6hr doctor bg folid acid dan ubat kuatkan rahim, semoga takd apa2 pada bby sy, amin

Hi semua. Sy dah pegi hosp n doc ckp bby xmenjadi. Tq semua bagi comment. Doakan sy dipermudahkan urusan bby keluar sendiri ye. Klu x kene d&c next week. Doakan sy ade rezeki bby lagi lepas ni. InsyaAllah..

5y ago

Takziah sis,be strong. Take care & have a good rest utk recovery. InShaaAllah akan ada rezeki lain. Percaya pada Allah,DIA nak beri yg terbaik utk sis nnt.

Setengah orang normal , tapi lebih baik pegi check . Mcm saya selalu jugak tapi pegi check ok . utk puan , better check lah . Utk baby jugak kan

Dulu saya ada bleeding mcm ni waktu 6weeks. But sekali je. But sekali je. Takde ketulan. Doktor kata tu implantation bleed.

Sy pernah. Masa tu dalam 7 weeks x silap. Lagi banyak darah. Mcm period. Pegi hospital dan Alhamdulillah baby masih ada. Skrg 9 weeks+.

Sebaiknya jumpa doktor.. Moga2 smuanya baik2 ye.. Kdg ia normal d awl kehamilan..

Jumpa doctor. Ni macam banyak je. Apa2, dapatkan pengesahan drpd doktor.

Pergi klinik sis.. Takut ape2.. Setiap org x sama..

sis cpt2 p jumpe doktor ok...semoga dpermudahkn...

Semoga dipermudahkan..cpt jumpa doktor ya..