10 hari lgi menunggu hari due 31/3/24 belum ada apa2 tanda bersalin lgi

Semua senaman sdah Sya buat Tapi tu La baby masih lgi selesa dalam perut Ya Allah engkau permudahkan lah segala urusan ku bersalin masa terdekat ni jangan La Smpai due 🥹🥹🥹

7 Balas

Banyakkan bjln sis... Sy hritu sehari Sblum due, smpt tawaf klcc dan pusat sains negara even perut dh kerap mngeras smpi ke pinggang skit... Pergi pac nk check bukaan dh nk kul11 mlm . Bila check alhamdulillah 3cm trus kena tahan tak boleh balik. due date 4/3 alhamdulillah sy bsalin on due date 39w6d. igtkn baby nak kluar msa 3/3 tuh 🤭

6mo ago

Alhamdulillah slmt berpantang sis semoga sihat-sihat dngn baby nasib sis bersalin sebelum due ☺️☺️ semoga Sya pun bersalin masa terdekat ni iya sis Sya sdah setiap hari jln kaki pergi sekolah hntar dan ambil anak sbab sekolah boleh jalan kaki jk ☺️ ☺️ sis masa pergi PAC tu memang ada rasa Contraction Sya pun perut kerap mengeras juga cuma risau Klau belum ada bukaan CM sbab belum ada apa2 tanda lgi ...

Allah 3 hari lgi sis semoga Allah permudahkan urusan sis mna tau bsok2 sis bersalin sebelum due ☺️☺️ semoga sama2 bersalin masa terdekat ni Amin ya Robbal Alamin 🤲🤲🤲

due date kita sama sis . sampai hari ini pun bby belum keluar rasa risau pun ada . dah macm2 buat semoga urusan kita sama2 dipermudahkan amin

6mo ago

SMA La sis skrng pun Blum ada apa2 tanda lgi hanya perut jk kerap mengeras risau sbab mau dekat due sdah 🥹🥹 amin ya Robbal Alamin semoga Allah permudahkan urusan kita bersalin masa terdekat ni sis 🤲🤲🤲

Saya due date 28/3 ni. Masih takde tanda2. Selesa betul baby dlm perut ni. Esok last gi checkup kk kalau tak mmg kena serah diri la.

saya 01/04, pon sama xde tanda apa pon. semoga urusan bersalin kita semua dpermudahkan ♥️

6mo ago

Amin ya Robbal Alamin semoga Allah permudahkan urusan kita bersalin masa terdekat ni 🤲🤲🤲❤️❤️❤️

Sama dgn saya sis.. Semoga dipermudahkan urusan kamu...

6mo ago

kan sis hanya mampu berdoa dan sabar menunggu Amin ya Robbal Alamin 🤲🤲🤲 terima kasih sis

Due kita sama tpi sy slmt bersalin dh..alhamdullilah

6mo ago

wah..best baby keluar awl ☺️ ☺️ syukur Alhamdulillah slmt berpantang sis semoga sentiasa sihat selalu dng baby ❤️❤️❤️