Apa azam Tahun 2021 anda?

Hi semua selamat petang🥰 Haah esok dah masuk tahun baru, kalendar baru📆 Apa azam tahun baru korang esok? Jom kita setkan 'aim' baru untuk tahun baru💪 Semoga lagi ramai membaca, lagi ramai mendoakan kita😉 #TAPazambaru2021

Apa azam Tahun 2021 anda?
22 Balas

dipermudahkan segala urusan terutamanya dpt bersalin normal disamping suami.. anak2 berjaya dunia dan akhirat

dipermudahkan rezeki , dan semoga berkekalan hubungan suami isteri hingga ke jannah

azam tahun baru jadi ibu yg terbaik utk anak2 dan isteri bidadari syurga utk suami

kekal sihat dan siap sedia menyambut baby ke 3 dlm family..

nak kurus n stay kmbali brsme suami dan ank...

Nak kurusss lepas pantang nti. Hahaha

nak bahagia tu je 😭😭

Nak bisnes sendiri

nak kurus😆

nk preggy❤