Saiz perut

Hi semua. Selalunya, minggu ke berapa ye perut nak nampak? Normal ke 13 minggu tapi perut masih kecik. Ni baby first jadi risau jgk. Thanks #1stimemom #firstbaby #ingintahu

7 Balas

Normal je tu. Selalu akan start nampak sikit masa minggu 14 ke atas. Kalau masa scan pun dr kata semua sihat, InshaAllah tkde apa perlu risau. Ada kawan saya masa 7 bulan pun takde nampak sangat 😂 so jgn risau k

3y ago

Ohh okayy. Terima kasih. Risau gak. Hihi sbb tgk ada org tak besar2 perut sbb krg zat apa smua. Lgpn msih d fasa krg selera makan & mual muntah. Jdi tu yg risau nya 😅

normal sis.. sy dulu 5bulan prgnt pon still xnmpk sgt perut.. ikut jnis bdn jgk.. n ank first sllu nya mmg perut kecik.

normal..tgk carta pekembangan bayi.msih kecik lg..sy suka tgk utube baby progress ..week by week😊

sy dah 9 bulan pun perut still kecik. tpi bby kluar berat 3.3kg🤭🤭

sy pun mgu 12 skrg ni perut masih kecil.rasanya normal sb ikut badan masing2

3y ago

I see. Sbb yg nampak buncit nya ni sbb makanan je. Baby bump nya blm lagi 😂

normal kalau org nya kecik. 🤭

3y ago

Sy tinggi 158cm, berat 48kg kak. Kira kecik ke ni? Hihi

sama la kita sis hihi