CUTE TOPS & DRESSES RM5 & RM10

Hi semua. Saya tengah buat spring cleaning. Banyak tops and dresses saya nak jual murah-murah je. Semua branded. Ada yang tak pakai lagi, ada yang pakai sekali dua je. Saya memang jenis suka membeli. Sizing range dalam size S-L, ada satu dua je size XL. Brand mostly H&M, Padini, P&Co, Cotton On, Uniqlo, Dressing Paula and macam-macam lagi. Husband saya tak bagi saya shopping baju, selagi baju yang ada ni tak "dilupuskan" hehehe. Kalau ada yang berminat, boleh comment here. Nanti saya bagi gambar and WhatsApp number. Kalau nak collect, boleh datang ke Wangsa Maju Seksyen 2, Kuala Lumpur. Kalau postage, kena tanggung sendiri ye. #bajumurah

3 Balas

Condition baju tip top. Yang mana dah lusuh tu saya buang je.

👌🏻

👍