Pil Perancang Selepas Bersama

Hi semua, saya sepatutnya makan pil perancang pada pukul 9 malam. tapi malam tu saya bersama suami hingga pukul 9.10 malam. lepas bersama saya terus ambil perancang. adakah masih berkesan menghalang kehamilan? untuk makluman, saya tak pernah terlupa makan pil. hari2 on time. #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

sy sblum ni makan pil xtentu masa kdg selepas kdg sebelum bersama sbb sy jenis mudah lupa , alhamdulillah berkesan je janji makan jgn skip 😁

2mo ago

baik terima kasih sis

masih berkesan. tapi tak ada perancang yg berkesan 100%.

2mo ago

baik terima kasih ye