baby gerak

hi semua saya sekarang 13week 5days , naktanya skrang dh bleh rsa ka gerak gerak ? sbb sometime saya rasa gerak tu macam baby berenang tu , bila letak tangan pn rsa gerak tu macam berombak , memang gerakkan baby atau angin ye ?

2 Balas

Saya rasa masa 13w jugak. Terkedu time tu dan google mmg ada dipanggil "flutter". Rasa mcm berenang tu samaa

1y ago

Inshaallah yaa. Tp kdg mungkin juga angin.

13mgg boleh rasa sgt light. 16mgg lbh jelas n kuat

1y ago

ssh nk komen. Denyut nadi, gerakan peristalsis usus, contraction juga terasa spt flutter/gerakan bby. Which is not important yet. 16w pon hny rasa kdg kala shj. Dont wory, just enjoy ur pregnancy shj