Ingin bertanya

Hi semua. Saya period irregular (last period February) dan masih belum period. Period susah nak agak bila sebab cycle tak consistent. Semalam check upt shopee, naik dua line tp samar². Pagi ni tadi check guna upt shopee and dip n tell sekaligus, line begini juga. Positive la ni kan? Kalau scan sekarang, dah boleh nampak ke? #ingintahu #firstbaby

Ingin bertanya
14 Balas

Positif tahniah.. Last period bulan feb kandungan lebih kurang baru sebulan. Awk p scan pn masih blm nmpk apa2 better tnggu dlu dlm 2-3 minggu lg. Tnggu kandungan 7/8w bru scan ye, tp klu awk x kisah psl duit boleh je scan. Tp klu cuma nmpk kantung je msa scan tu jgn la plk awk rungsing dan risau sendiri sbb kndungan masih baru paling pn bru nmpk dinding rahim menebal atau nmpk kantung kosong..

12mo ago

alright sis. terima kasih atas jawapan nya 🫶🏻