Scan Baby

Hi semua, saya nk tanya, buku merah dan scan baby boleh buat di klinik kesihatan kerajaan sahaja ke ? Kalau buat buku merah buat di klinik kerajaan, tp check up di klinik swasta bole tak ? Kalau tak boleh buat di swasta, dekat Klinik kesihatan kerajaan tu boleh scan baby juga ke Terima kasih

2 Balas

Klau tak nak buka buku dekat kk kerajaan boleh je nak pergi buka buku dekat klinik swasta. Sis kena tgk klinik swasta mana yg tawarkan utk buka buku. Klau governement jarang sikit nak dpt scan selalu. Doktor akn bgtau minggu ke berapa dia akn scan kita. Mcm saya, saya buka buku di kk kerajaan. Bila nak scan lebih sikit saya pergi je scan dekat swasta. Hehehe

5y ago

Hehehhe 😘😘😘😘😘 for you too

boleh buat buku pink dan scan di kk.kalau nak scan lebih lanjut,baru buat di swasta