4-5 weeks pregnant

Hi semua. Saya nak tnya. Adakah perlu untuk scan awal. Sbb ada yang kata nak pastikan sama ada tempelan berlaku di dalam atau di luar

4-5 weeks pregnant
6 Balas

saya pergi masa guna clearblue ni tulis pregnant 2-3, tapi tak nampak apa lagi sebab doc kata awal lagi baru 5 weeks. So doc suruh datang balik after 7 weeks

10mo ago

belum sis 20/7 ni baru scan balik harap baby dah nampak🥹❤️

scan start 6week keatas..tp kdg2 nampak kantung kosong je... kene 8week bru nmpk jantung baby...tp tgk org juga...

10mo ago

Baik. Terima kasih info

Sy check 7/7 aritu result 3+. Bila pegi klinik, doc suruh dtg hjg bulan utk scan. Sbb kalau awal sgt xnmpk apa

10mo ago

Baik. Terima kasih info.

5-6mggu boleh? Kalau 4 mggu rasanya xnmpk apa.. sbb 5mggu pun chances nak nmpk 50-50

10mo ago

Okay thank you for the info

tumpang tanya, digital clearblue jenis mcm nii boleh pakai byk kali ke?

Perlu