UPT samar

Hi semua . Saya just nak tanya kalau UPT samar mcm ni positive ke atau tak ye? Dah delay 8 hari period.. last period 21/1/22. Kalau ada pengalaman mcm saya boleh share ye 🙂

UPT samar
2 Balas

Sya pun sama sis...lewat dh nak masuk 21 hari..cuba semua upt semua naik Line samar2..yg Sya hairan..kenapa Line tu tak pandai terang2...asyik samar2 je

2y ago

blom pegi klinik lagi..pagi tadi cek dh tak de lagi Line samar2 tu...

MCM mana sis sekarang..betul2 mengandung ke?..Line tu dh terang belom