Lawatan rumah

Hi semua. Saya nak tanya, kalau misi klinik keishatan yg jaga kita sepanjang pregnancy ada cakap nak datang tengok rumah tu, biasa dia buat lawatan untuk apa ya? Thank you #ingintahu #15weeks

6 Balas

nurse datang dia cek perut ukur semua, cek bp, terangkan apa2 pasal pregnancy, nak tengok rumah bersih ke selamat ke utk ibu mengandung ni, tp bukan la nurse pergi keliling rumah semua

Biasa dia dtg check tekanan darah dan check perut. Mcm sy misi bgtau akn dtg 3x selama prgnant ni

nk tanya..Nurse dtg adakah ibu2 ni surirumah?Kalau bekerja kene ambil cuti pulak tiap kali nurse nak dtg

6mo ago

sy bekerja tp kene masuk lewat sikit lah. Itu kene mintah ehsan bos

Saya misi baru je datang rumah tadi utk cek bp tekanan darah

Check keadaan rumah bersih or tak, check bp.

tgok tekanan darah,perut .

6mo ago

dia check mcam biasa kt kk dia buat tu la awak. masa saya haritu dia check kencing dgn tekanna darah je