Fibroid sekecil 1cm ketika hamil 7minggu

Hi semua, saya nak tanya ada sesiapa berpengalaman mempunyai fibroid ketika hamil? Saya risau jika fibroid semakin membesar nanti. Apa patut saya buat?

14 Balas

sama MCM saya ...due 2/6 dpt tahu ada fabroid masa 6bln skrng dah 9bln.. kena bersalin (czer) awal 21/5 (38w) sbb fabroid dah tutup laluan serviks.. fabroid 10cm...

1y ago

MMG Dr yg srh czer.. sbb bby x boleh masuk ke pelviks

saya doktor bg tahu ada fibroid slepas operation keluar kan baby..saiz 9cm plak tu..skrang dok follow up apoiment pakar jaaa..dh saiz 4cm...

1cm..abaikan shj

1y ago

wahh hilang n xdpt dikesan ya..sy pn ada fbroid...hrpnya mmg xdpt dikesan jg laaaaa

jaga permakanan sis