Nak Meluah

Hi semua.. Saya nak meluah.. saya stress baru lepas bersalin now baby dah 1 bulan 10 hari.. macam macam dugaan saya lalui.. mak bapa saya dah bercerai.. saya berpantang pun terpaksa sgt cari org untuk tenangkan baby saya.. baby saya kuat meragam dan asyik menangis.. saya macam tak kuat semangat. mana lagi suami saya kerja jauh.. LDR.. lagi lah stress untuk saya menjaga baby.. sebab saya firstmom 🥲🥲#firsttimemom #pleaseadvise

1 Balas

Bincang dgn husband. Upah org jaga. Jaga sampai awk rasa dh boleh handle anak sorang. Pastu cari punca knp ank meragam, perut kembung ke. Senang pergi checkup tu tny direct misi ke doktor knp ank meragam je manjang, dorang sangat membantu, rajin bertanya je. First time mom bnyk soalan tny je belaka. Sepupu sy bby boy manjang meragam nangis check hospital rupanya angin pasang. Anything concern pasal anak terus direct klinik je sis. For now tk payah concern mana pasal org lain. Fokus diri sendiri dgn anak je. Skrg je awkward handle anak, nnti dh okay dh mahir. Enjoy the process je.

3mo ago

Hi boleh thu tk angin pasang tu mcm mana?