Keputihan atau spotting

Hi semua. Saya hamil 9 weeks ikut app. Saya nk tanya adakah yg keluar ni spotting atau keputihan atau tanda keguguran. ? Keluar sikit sahaja. Baru hari ini

Keputihan atau spotting
2 Balas

Sama macam saya sis, Dr cakap sebab penat or sebab banyak bergerak. Dr suruh bedrest.

7mo ago

In syaa Allah takde apa apa. Baby Okay . Awal awal kehamilan ni memang fasa fragile lagi. Semoga terus membesar dengan baik dan sihat baby 🫶🏻

spotting tu sis. jumpa doktor cepat2 minta doktor periksa ya.