Bengkung for mommy

Hi semua. Saya first time mum, skrg dh 29 weeks and sibuk nk prepare brg2 utk baby and saya. Boleh suggest tak bengkung yg sesuai utk mommy? And utk pampers baby, nk beli yg mcm mana ya? Size newborn or S? Terima kasih semua 😁

4 Balas

Bengkung sy beli y zip skli y ikat lilit cm jaman dlu2.. Kire 2 in 1..gtuw.. Pampers sy amk S.. Sbb NB kdg2 bby kita xtau jnis paha kck ke beso.. N bby y bakal kua tu kvk ke beso.. Ha gtu... Lgpn beza bp keping jr nB & S..

pampers beli newborn yg 10 or 20 pcs je.x perlu pek besar.nnti lpas baby kuar bru beli yg pek besar.sy amik bengkung ummialya zap & strap on binder upspring tu je sbb czer.

sye bli bengkung strap brand v-asia palg murah sye jmpe kt shopee.. pampers plak sye bli newborn 1 pax je..

biasanya utk pampers bayi saya akan ikut berat bayi takut ikut umur boleh terlalu besar atau kecik