Nipple confuse

Hi semua 😔 saya baru masuk kerja. Dah sebulan lebih. Duduk rumah penjaga pakai botol. Sekarang ni baby saya, dia tak nak minum susu direct. Malam dia ok. Tapi tengahhari nangis tak nak direct feed dengan saya 😭 agak agak baby saya boleh lagi ke nak direct feeding dengan saya? Sedihnya rasa. Rasa macam kalau saya takde pun baby saya ok je..

1 Balas

boleh sis. kerapkan skin to skin dgn anak, teruskan cuba bagi direct