RESULT MGTT

Hi semua, result sebelum minum air gula 4.7 and selepas 2 jam 7.2 Dr swasta kata normal tak sangkut. Tp mcm mana dgn KK ye? Betul ke 7.8 ke atas baru sangkut? Ada yg boleh share? Terima kasih

6 Balas

Betul sis saya punya keputusan lepas minum air gula 7.4 alhamdulillah lepas jgk moga sis dan momies dipermudahkan urusan🥰

2y ago

Yuppp settle td jumpa dr. Alhamdulillah tak kena bebel pape hehehe

xsangkut awak. sy masa 1st pregnancy minum air gula dkt kk result selepas 2jam dpt 7.1. misi kata paras selamat.

2y ago

Alhamdulillah. Harap semua kk sama la standard dia🤣

xsgkut..tp kena jaga berat, sbb klu berat naik drastik doc akan suh mnum air gula lg 😝

nasib baik sa sblm minum air gula 4.1 lps minum 4.5☺️☺️

klau dkt kk pun normal tu puan. As long as tk cecah 7.8

Betul, atas 7.8.

2y ago

Saya tak selamat haritu, result 7.9 🤣 Tapi Alhamdulillah, dah selamat bersalin.