Pregnant mom

Hi semua, pregnant kali ni pd umur 30 an cepat sngt rase letih, beza pregnant masa umur 20 an, korg yg pregnant umur 30an, selain senaman ringan, korg buat apa ye kekal bertenaga sepanjang pregnant..

2 Balas

normal je sis bila pregnant ni cpt letih. x kira la umur berapa pon. letih rehat. jgn pksa diri. sye masa mengandung xde buat senaman apa pon. letih rehat , ngantuk tido kejap.

1y ago

Naik tangga auto mengah sis, sy yg jarang2 naik tangga ni, dulu ok, skrg ni sakit lutut.. Agak nya lps bersalin kena usaha turunkan berat bdn la nnt. Tq sis.

sy pregnancy 1st baby masa umur 30tahun. 2nd baby masa umur 32tahun. saya xde buat exercise pape pon awak. sebab sy mommy yg berkerja. hari mggu hari rehat sy.

1y ago

Tau xpe, bila preggy auto ank2 manja lain mcm, klo 1st preggy nk rehat byk mne pun x kesah, syukur sis xde alahan, sy awl2 je alahan, skrg dh okay dah.. Sy nk try mknn sunnah kekacang, kot serasi dgn sy. Bab mknn tu kenal kawal sikit sebab obes tahap 1..so kenaikan normal utk 9bulan ni 7-11kg je. Tq sis❤️