Keluar cecair ber warna coklat

Hi semua . Pagi ini ada keluar cecair ber warna coklat dari vagina Saya . Saya baru 10 weeks . #1stimemom

2 Balas

Pegi klinik @ hspital sis.. Saye 6weeks.. 2hari lepas ade kluar cecair coklat jgk.. Then pg semlm tibe2 makin byk.. Pegi emergency trus kat hspital.. Doc scan 3x xnampak ape2.. Tp bacaan darah mcm org pregnant.. Esok kne ambik darah lg.. Moga baik2 jela.. Sis kne bed rest je.. Jgn buat kje berat.. Biar husband je buat sume kje.. Kalau rase xyakin baik pegi check kat doc ok 😉

sis, ada gambar tak?