Assalamualaikum semua ibu² . Sya nak tanya kemaqin sya pergi scan untuk kali keduanya , doctor scan

Semua ok cuma perut baby kecil dari minggunya . Sya dah 26minggu berat baby 883 ok cuma perut sahaja kecil . Ada sesiapa pernah jadi macam tu dak ? #ingintahu

2 Balas

Xde ape sis jgn risau.. Tu baru 26week.. Sy masa scan 26week berat baby cuma 684gram je.. Pastu dtg lagi mase 28week doktor scan lagi berat baby dah 1352gram.. Dah sekilo lebih.. Xde ape yg nak dirisaukan.. Asalkn sis makan jangan skip..

saya dh 33week berat bby 1.7kg je sis ,, perut pun kecik ,,smpai org xpcy dh 8bulan .

3y ago

alhamdulillah ,, okey