Terkena covid

Hi semua nya. Sy nak tanya ada x sesiapa d sini yg pernah kena covid masa prgnt ni? Apa yg korang amalkan kan ek ? Sbb masa ni husband kena covid so probability nk tkena jugak tok agak tinggi so nak kena jaga2 awal la . Btw sy 24w masa ni .. tqia #pleasehelp

1 Balas

Saya pernah dalam situasi awak. Masa tu saya baru early trim. Suami +ve covid. Apa yang penting just jaga SOP. Jaga jarak. Tu je. Pakai mask sentiasa. Waktu ni kami tidur bilik asing. Tandas pun asing. Alhamdulillah saya tak dijangkiti.