Breech baby

Hi semua. Nk tny. Ada tak sesiapa yg ada experience bersalin normal tpi baby breech? Sy dh 35w. Baby’s head and legs kt atas, baby’s bum kt bawah. Doc kata ssh sket baby nk pusing sbb kaki dier xberlipat 😓 nk taw sgt experience anyone yg pernah deliver normal for breech baby. Thanks.

2 Balas

sama dgn sy. 35w3d now kepala and kaki baby ke atas. if 36w baby still tak pusing, sy kena refer hosp 😣

2y ago

kena admit hosp ke sis. sakit tak doc pusing?

Baby breech chances tipis utk normal. Melainkan last minit bby pusing. Doa byk2 k, pujuk bby