BABY BREECH 28w 6d

Assalamualaikum, nak tanya normal ke 28w 6d baby msh breech, kaki bawah kepala atas.. ade possibility tak baby pusing position normal, masuk laluan, and bersalin normal…!! Pengalaman pertama ni.. mohon bantuan mama semua.. any tips sbb next appt 14.3, masa 34w😔🙏🏻

2 Balas

wsalam normal. bby boleh pusing lg. pnglmn sy 32w kepala bby kt bawah, 35w breech, 37w kepala bby kt bawah semula.

2mo ago

Insha’Allah sis, baik sy start bejalan.. hope 32w 14/3 nty baby pusing ke bawah..🙏🏻🥹

sma sis. sya pun mcmtu jugak. kpla msih kt ats

2mo ago

Semoga urusan awk dipermudahkan, hope bby awak turun elok-² and dpat bersalin normal🤲🏻🌸