Period tak henti henti

hi semua. nk tanya sape kat sini pernah alami period yg berpanjangan dan tak henti henti???.#bantusharing

2 Balas

kawan sy...period dia 15 hari tk benti lagi..dia pergi cek klinik ade cyst 32cm..so sis lebih baik pergi cek..

4y ago

dah 4 kali cek dgn doktor pakar.. alhamdulillah xde masalah apa².. transvaginal scan pun dah buat.. doktor ckp hormon x seimbang

Sy pernah hampir sebulan period 😅 masa bujang dululah. Pergi klinik doktor bg ubat stop darah

4y ago

doktor pun dah bagi ubat stop darah.. tapi still lagi keluar darah