DPO14

Hi semua nak tnya, kalau kita check tgahari atau ptg dan dpt result mcm ni mmg pregnant kan? Asyik missed first morning urine je😅 doakan saya ya. So far takde alahan apa2. Cuma sakit perut mcm nak period tu. normal ke? 🥰 #babyfirst

DPO14
2 Balas

Yes. Pregnant. Saya check petang, line dah terang. Besoknya scan nmpk kantung dah.

4y ago

Tak sure lgi sbb tak check klinik lgi. Kalau ikut last period dh 5 weeks🤭

Ye tahniah sis.. saya cek pon malam.. tapi pakai digital lah, naik terus pregnant

4y ago

Insyaallah.. semoga semuanya dioermudahkan Aamiin...