Bayi g6pd boleh mandi pakai herbal

Hi semua. Nak tnya. Bayi g6pd boleh tak mandi menggunakan herbal mandi tradisional? And satu lagi, boleh tak pakai nappy cream jenama pureen? Harap ada yg dapat bantu.. perlukan jawapan urgent#seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

Bayi g6pd boleh mandi pakai herbal
3 Balas

Kenal pasti anak alah pada apa. X semua yg ada g6pd alahan die sama. Anak sy pun g6pd die alah pada ubat gegat, broad bean & blueberry. Biasanye bila baby dah lahir pun nurse akan bgtau baby alah pada apa.

Maaf tiada pengalaman. Mudahan ada yg sudi menjawab

xtahu sbb xde pengalamn