Rasa denyut area ari-ari

Hi semua nak tanye ade sesiapa yg pernah rasa denyut area ari2 tak?? Denyut nyer rasa sikit2 ja.. takde laa sampai terlampau sakit / susah bangun / xboleh bergerak. Kita still boleh buat kerja macam biase.. bile bergerak tu rase denyut sakit sikit2. Smlm gn harini terasa lagi.. P/s : da habis period , skg tga dpo2 If ade sesiapa yang pernah jadi.. sebab ape ya & kenape? ##advice #worried ##bantusharing Terima kasih

4 Balas

Sy sblm nk period mmg rasa mcm tu

3mo ago

No worries, ok je tu.. klu stiap hari makin kuat cramp blh g scan