Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hi semua, nak tanya vitamin apa yang elok untuk ibu mengandung ? Ada yang boleh share brand or details apa2? Terima kasih ☺️#firstbaby #firstmom

10 Balas

sy de kena jumpa pakar pemakanan sbb hb low. sj tanya kalo nk amil vitamin c dgn asid folic boleh ke? kata pakar dh x perlu sbb dh dpt zincofer. semua yg dperlukan dh de dalam tu. tp dia galakkan minum susu 2x sehari dan lebihkan buah²an sebenar yg makan macam tu aja atau buat jus dan protien.

Obimin, Iberet, Ganilia. Utk supplement tambahan yg lain kena dapatkan advise dari Doc dahulu.

Obimin , ganilia . Semua vitamin ada dlm tu tanpa perlu consume asid folic .

sy makan iberet dgn iron folic je 😄 lepastu tiap hari minum susu

Sis makan obimin je..in sha allah bby pn sihat dlm kandungan.

Obimin, all in.

Saya mkn ganilia

obimin

iberet

obimin