Keputihan warna kuning

Hi semua, nak tanya. sape boleh share pengalaman kena ambil sample keputihan kt klinik? sakit tak? 😖 #bantusharing #pleasehelp

4 Balas

Dari pengalaman saya , mmg tak selesa sikit la tp tak sakit pun sbb saya pun 1st time kena masuk muncung itik tu , waktu tu taktau pun nk ambik sampel. Jd sangat panik ya 😂 sbb tak expect nk ambik time tu jugak , tp ok ja nurse suruh relax jgn kemut. Doktor & nurse pun suruh saya buka luas lg kaki , saya pulak yg segan malu 😂.

12mo ago

Mcm saya dr bg ubat untuk masukkan dlm part bawah tu & serbuk boh dlm air sbb saya ada kencing kotor jugak