spotting coklat

hi semua, nak tanya is it normal ada keluar spotting coklat semasa 6 week pregnancy?

5 Balas

Tak normal. Saya masa 5week keluar spotting mungkin terlampau penat naik flight naik bas. Masa tu raya. Balik je ke rumah terus ajak suami pergi scan and consult doctor. Doctor bagi ubat kuat rahim sampai spotting tu hilang.

Saya kene semalam, terus ke klinik consult doc. Dpt ubat kuat rahim & dr suruh rest drpd buat bnyk kerja

nope, do check dengan doc ya nanti.

X normal. Terus ke hosp ye.