Keluar spotting coklat 6w3d

Normal ka 6 week keluar spotting coklat² lepas berhubungan. Risau juga kalau jadi apa² 😌 #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

klau dh kluar gitu hold dulu bersama.. sbb tu kebanyakkan doktor x galakkan bersama awal kehamilan.. mcm² risiko blh jd.. dh masuk 2nd trimester bersama lh blk.. sbb klau tgk ada kata oke bersama di 1st trimester ada yg x oke jd semua bergantung pada kekuatan rahim masing² x sama.. kwan sy ramai yg gugur bersama di 1st trimester jd jaga baik² kandungan ni sbb masih fragile..