Baby Meragam

Hi semua, nak tanya knapa ye baby tiba tiba kuat meragam? Dia bgun tidur je dia nangis. Lepastu bg susu dia diam then nangis lagi. Dia nak tido pun nangis mengamuk. Dh tukar pampers and takde kembung perut. Sblum ni dia ok je takda nak nangis mcm skrg. Baby 2 bulan 23 hari #seriusnanya #firstbaby

6 Balas

Kalau dia menangis sampai keluar air mata then kita bagi susu pun dia tak nak tu kenape eh ? Ada berkaitan dgn gangguan ke ?