Air ketuban lebih

Hi semua. Nak tanya ibu2 yg ada pengalaman air ketuban banyak. Ada apa2 effect tak kat baby nanti ? Risau jugak sebab due hujung bulan ni. Sebab ni first baby. Dr cakap baby semua ok & dr nak repeat scan pun 38weeks nanti.

1 Balas

Dulu saya pun air ketuban lebih sis. Sampai doc kena keluarkan 2litre before bersalin sbb kalau tak mmg tak larat nak jalan. Baby saya meninggal sbb mmg detect awal baby tak sihat