Buku Pink KK/Swasta

Hi semua, nak tanya. Berbeza sangat tak buka buku pink di KK dgn Klinik Swasta. Thank you! Semoga semua mommies sihat sihat belaka ❤️

1 Balas

Bergantung pada klinik swasta yang awak pergi. Perbezaan tu tetap ada. Tips nak buka buku pink kat klinik swasta, cari maternity clinic atau women's health clinic. Selalunya klinik yang offer antenatal package ni bukunya details dan lengkap. *Nak bukak kat hospital swasta tapi bersalin gov pun boleh.