Asam

Hi semua. Nak tanya baru 7weeks makan asam selalu boleh ke? Asam yg biji² tu ?

2 Balas

Kalau sekadar melepaskan teringin kat tekak tu boleh. Tapi soalan sis kat atas kata 'selalu', kalau selalu memang tak boleh sis. Dan lebih elok tinggalkan je terus. Asam, jeruk ni tak elok untuk perkembangan bayi. Baik ambil yang lebih berkhasiat. Kalau rasa mual ke mabuk ke, makan buah banyak2, makan kurma, makan jambu batu ke, boleh jugak bantu naikkan hb.

5y ago

Yeke. Sbb nak hilangkan loya tekak ni. Tq sis 💕

Tak boleh. Segala jenis asam, jeruk, tinggalkan.

5y ago

Emosi tgok awk ni