Susu atau vitamin yang baik

Hi semua nak tanya ada tak alternative lain atau jenama susu yang boleh elakkn mual , susu fresh , susu tepung lepas minum mesti muntah atau cirit birit kalau ada boleh bagi pendapat yee terima kasih #First_Baby #momybuntu #10 weeks pregnacy ##pregnancy #advicepls #bantusharing

3 Balas

try minum susu nespray . susu tepung keluarga tu . tapi puan klau cirit birit itu normal .

3y ago

oh ye ke ? sbb dctr bgthu sa hari tu normal ibu cirit birit time minum susu tu sbb ibu mngandung ni kekadang ada masalah sembelit , jdi susu tu yg bg lancar .