Tangan anak menggelupas

Hi semua mommy. Nk tanya. Ada x sape2 yg pengalaman jd dekat anak2 ke.. Ank sy umo 1 thn 7 bln. Kedua tgn n kaki dia jd menggelupas mcm ni. Makin hari makin byk area yg jd. Nk tanya apa puncanya ye? Bahaya x? Ada x cara utk bg ok balik?

Tangan anak menggelupas
2 Balas

kulit kmi adik beradik bgini jgk masa kcik2 dlu ..tpi itu pn slepas mandi, brmain pasir atau tanah, pakai losyen yg trlalu banyak, atau pegang kain2 y lembap2....skrg masuk 30an, bila mandi kolam/laut konfem masih jdi gini..

3y ago

Ok tq awk🥰

ank ade main produk pembersih or ape2 x