Ada yang kira ikut bulan, ada yang kira ikut hari...Mommy macam mana?

Hi semua mommies TAP yang awesome 🙋😘 Min tahu ramai sangat yang keliru bila nak kira usia kandungan dia🤰 Kadang bila kita bagitahu berapa minggu, orang tanya berapa bulan. Lepastu ada jugak yang tanya berapa hari dah😅 Banyak-banyak soalan, soalan ni paling popular punyalah 🤭 Haah jom tengok dekat bawah ni carta untuk kandungan mommies semua. Harap sangat dapat membantu tau😘 *NOTA : Jangan lupa LIKE & POST PENANDA tau sebagai rujukan!

Ada yang kira ikut bulan, ada yang kira ikut hari...Mommy macam mana?
175 Balas

35w 3h

30minggu 2hari 7bulan

31 weeks 3 days 😍

7 minggu 5 hari

5weeks2day

31 week 3 days☺️

5 minggu 2 hari 💙

7 weeks 2 days 🙂

33 weeks 1 day 💞

40week1day 😔😕