Jadual Pam Susu Ideal Ibu Bekerja

Hi semua mommies & mommies-to-be TAP🥰 Ada yang merancang/bekerja selepas adanya si comel👶? Jom ambil tahu jadual pam susu yang ideal untuk anda amalkan💪 Pam susu kena berjadual tau, barulah dapat hasil susu yang meriah😍 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan anda.

Jadual Pam Susu Ideal Ibu Bekerja
3 Balas

bgaimana tuk mommy yg bkerja 12jam di industri...ngn mse rehat hnya 150minit tmsuk ke toilet,solat,makan...pg n mlm...🤔

Noted with thanks ❤️ #TAPSupermoms #TAPxTanamera

follow 😁