Prosedur bersalin di hospital swasta semasa PKP

Hi semua. Ini kandungan pertama saya dan dah masuk 20W, tp xdecide lagi nak bersalin kat mana. Kalau nak bersalin di swasta, macam mana proses dia? Bila kena start booking? So far checkup semua dekat KK je sebab dekat dgn rumah dan blh drive sendiri time husband kerja. Kat Kuantan ni hospital mana yang OK? #firstbaby #pregnancy

1 Balas

for private, at least 4 times check up with them. 30w dah boleh start booking. if dkt kuantan am not sure which hospital is ok. hope it helps