Risau rasanya

Hi semua IBU2.. nak tanya lah sekarang sy pggy 20 week..pernah sekali haritu sy cuci frj selepas buang air.. pastu macam ada darah sikit.mcm nak period pun ada. sedangkan kandungan sebelum2 ni xde pun mcm ni . Dah refer hsptal . Tp katanya normal.. servik pun tertutup.. ada ibu2 yg pernah ada pengalaman sama.. boleh tak share.sy risau hari2 pk.jantung bayi degup elok.. cuma risaukan darah tu.. #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

mybe darah tu sbb ade luka dkt bahagian vagina. tpi kalau byk boleh pg hospital balik.