buku pink klinik swasta

hi semua. hosp kerajaan skrg terima tak kalau guna buku swasta ? sebab saya buat pemeriksaan kt klinik swasta. due date bulan 7 ni. klinik kerajaan dah full appointment untuk bulan 6 ni. jadi macam mana ye ?

1 Balas

sy bertanya dgn kwn sy yg berpengalaman (buku pink swasta, bersalin gov) boleh tp pastikan buku pink mmg dlm bentuk buku, ada sesetengah klinik sediakan dlm bentuk kertas sehelai sehelai. klu mcm ni hospital gov reject katanya. utk proses bersalin just walk in bila dah tiba masanya dan bawa buku pink tersebut. sy pun buka di swasta je sbb KK berdekatan pun jauh 😅

3y ago

okay sis thankyouu