Pengalaman induce

Hi semua. Due date 12/3. 11/3 kena serah diri sebab gdm on diet. So bila kita kena induce ya? Date serah diri atau pon due date? Hari serah diri tu biasa nya doktor buat apa ya mommy. Share la pengalaman serah diri korg. ##firstmom #ingintahu

5 Balas

Kalau harini serah diri masuk wad, esok pagi baru akan induce masuk ubat… ada rezeki tengahari ka petang dah bersalin… kalau jalan tak buka juga, esok lagi tu akan masuk ubat induce lagi sampai la bersalin… macam tu la prosesnya… Kalau bersalin normal, petang, esoknya boleh balik… kalau czer kena stay 3 hari di wad baru boleh balik…