overdue..

Semua doakan untuk saya ye saya dah terlebih due..spatutnya due saya 14/4/2020..tapi baby xnak kuar lagi..smpai la refer doktor,,doktor bg tarikh postdate..kalau xbersalin juga esok 20/4/2020 saya kena gi serah diri kat hospital..skrg saya dah 40weeks 5day...harap esok gi hospital urusan saya dipermudahkan la..mesti kena induce kan....

1 Balas

Hi Puan. Macam mana proses bersalin haritu? Diharap kan semua berjalan dengan lancar. Puan dengan baby selamat sihat walafiat hendaknya amin :)