Ini apa ye

Hi semua boleh tau x ni apa ye darah berketul..normal ke tak ya..#seriusnanya #ingintahu #bantusharing

Ini apa ye
2 Balas

kalau sblm ni puan di sahkan hamil...dan keluar drh mcmni ia tidak normal .better puan pergi ke emergency hsptl asap tuk dptkan rawatan..di khuatiri tanda alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

saya PCOS .saya baru Abes period 4 Jan haritu .pastu 10 Jan dtg balik .

better g klinik tkut nnti bleeding hilang byk drh nonstop bhya tuk dri puan