Breastpump

Hi semua . Boleh suggestkan tak breastpump yang best and harga worth it . Better double pump or single pump . Thankyou 😊

1 Balas

Hi. Pernah guna pump Malish. Berbaloi sebab double pump. Tapi awak pastikan corong pada breast pump tu kena size ny sesuai dgn areola breast. Kalau tk susu kadang kala tak berapa keluar. Bagi saya masa mula-mula bnyk susu mmg bttr pakai double pump dan beli yg heavy duty tu pun bagus. #TAPactiveusers #TAPSupermoms