Kongsi Kesyukuran Anda Hari Ini

Hi semua! Apa yang anda bersyukur pada hari ini? Kongsi apa sahaja yang ada rasa syukur pada hari ini berserta #ThankfulThursday❤️ Jika anda belum ucapkan rasa syukur lagi, jom kongsikan bersama kami! ? Semoga dengan ini kita boleh rasa bersyukur dengan setiap apa yang berlaku.

Kongsi Kesyukuran Anda Hari Ini
26 Balas

Alhamdulillah bersyukur kerana masih diberikan nafas olehnya utk meneruskan hidup. Dapat lagi berbakti pada suami dan anak2 dalam keadaan negara yg sedang dilanda Covid 19. Inilah masa tuk diluangkan bersama keluarga yg sebelum nie mmg saya x dpt nikmati memandangkan smua sibuk dgn rutin harian. Inilah jgak masa tuk saya bersama keluarga beribadat kepada yg maha esa..

#thankfullThursday Masih bersyukur Dan sentiasa akan Cuba untuk lebih bersyukur sebab . Masih bernafas , masih boleh menatap wajah2 orang yang tersayang orang yang dicintai , masih Ada kesempatan untuk baca al-quran, masak masakkan air tangan untuk orang tersayang . Nak huraikan tapi terlalu banyak . Setakat ni Syukur Alhamdulillah sangat sangat

4y ago

♥️

Syukur alhamdulilah kerana diberi nafas untuk menuruskan hidupan bersama suami baby dlm rahim ni and syukur kepada allah yg memberi nikmta dpt rasa kehamilan semoga my baby selamat dilahir kedunia And bnyk lah d cukup allah saja yg thu itu sedh memandai

Alhmdulillh..Syukur sbnyk2nya dgn kasih syng Tuhan,msh lg mmbri kita nikmt bernafas maka dgn nafas ni kita gunakn lah sebaik2nya krn Tuhan.sebaik2 manusia ialh manusia y mmberi mnfaat kpd org lain..Alfatihah

Syukur alhamdulillah atas kasih syg Allah pada diri serta anak dlm kandungan, suami dan keluarga dan negara kita. Semoga hari2 mendatang kita lebih bahagia 💞

Bersyukur masih bernafas pada hari ini dan masih dapat berkomunikasi dengan rakan rakan kerja walaupun masing masing work from home 💓

Syukur diberi nyawa setiap hari, kesihatan yg baik, org2 tersyg masi bernafas di sisi, berkat berkelimpahan 💕 #thankfulthursday

Syukur sya masih bernafas hari ini,,semoga Kita semua d pjgkn umur dan d beri kesihatan yg baik2 saja.. #Thankfulthursday

4y ago

♥️♥️

Alahamdulillah. Bersyukur sangat. First Ramadhan sy dapat tahu sy hamil. Semoga sentiasa dalam jagaan Allah. Aminn.

Syukurrrr sb kedai eco takde org😅. Selalu nk pi, org mcm semut hurung😁 #ThankfulThursday

4y ago

Betul min...kalau tak bersesak pasak dlm ni. Tp balik terus mandi, xbleh pegang bby 😄