Baby boleh dapat kuning semula ke?

Hi semua. Anak saya dh discharge dari kuning. Last checkup kuning bacaan dia 104. Saya nak tanya, ada possibility baby dpt kuning balik ke?

2 Balas

Insha allah tak naik lg. selalu doktor akak discharge je klau dekat ngn 100. Tp just monitor make sure baby aktif and berak lg

1y ago

Alhamdulillah so far baby kerap berak and kencing. Terima kasih sudi jawab ya :)

Sebelum discharge tu doktor ada ambil sample darah atau air kencing anak tak?

1y ago

Takde la pulak. Dtg mcm biasa checkup kuning, tunggu result, result dia 104. Terua doc kata dah discharge dari kuning so no need next checkup.