ni rashes ke

hi semua, anak saya 29 hari asa tumbuh rashes begini. ni rashes sebab panas ke?#advicepls #firsttimemom

ni rashes ke
2 Balas

aah..kalau bukan eczema xlama hilang ni..sentiasa basuh dgn air biasa bukan suam or panas even time mandi..anak sy cmni,masuk 2 bulan ok dah..

1y ago

lepas menyusu biasanya sy sapu air..

Yes looks like it

1y ago

Your welcome 😊my baby pernah jadi macam tu juga. What I did, pakaikan baju yang nipis untuk baby. If your home ada aircond boleh pakai baju tebal. Bukan apa bila baby berpeluh tu yang naik all the rashes. If you still risau boleh je pergi klinik untuk confirmation. Kadang ada yang nak dengar jawapan from doctor jugak. Macam I dulu pergi klinik sebab risau huhu. BTW comel your baby. Semoga cepat sembuh 🌹